Dit is de officiële website van OVpay. Trans Link Systems B.V. (Translink) is verantwoordelijk voor de inhoud van de website. We doen er alles aan om onze site actueel, volledig en juist te houden. Kom je iets tegen dat onjuist of verouderd is, dan horen we dat graag. Je kunt het doorgeven via het contactformulier. Alvast bedankt voor je bericht!

Translink is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van het bezoeken van deze website of voor schade door een wijziging, onjuistheid of onvolledigheid in de verstrekte informatie, alsmede de onmogelijkheid om deze website te kunnen raadplegen.

Translink geeft geen garantie met betrekking tot de inhoud van websites van derden die via hyperlinks of andere verwijzingen via deze website beschikbaar zijn en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot die websites.

Gebruik van informatie, beeldmateriaal en logo’s
Het auteursrecht op de inhoud van deze website (alle informatie, logo’s, beeldmateriaal e.d.) ligt bij Translink. Wil je hiervan gebruikmaken? Neem dan contact op via onze klantenservice, bereikbaar via 0900-1433 (normale belkosten).